Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na sezon jagodowy powoli dobiega końca, ale jeśli zdążyliście zamrozić trochę tych owoców przygotowane szejka nie będzie stanowiło żadnego problemu nawet zimą. Robi się go w zaledwie kilka minut. Szklanka koktajlu z jagód oraz orzeźwiającego jogurtu naturalnego czy zsiadłego mleka stanowi bombę witaminową i białkową.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5365
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 848
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 160
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5365
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 848
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 160
Składniki
Umyte i osuszone owoce razem z jogurtem lub maślanką należy umieścić w malakserze, dodać miód i mleko
Blendować do połączenia się składników.
Gotowy koktajl przelewamy do szklanek.