Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składa się z bananów i jagód leśnych, jest na mleczku kokosowym i nie zawiera cukru, polecam :)
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Składniki
Mleczko musi postać najlepiej całą noc, aby rozwarstwiło się na wodę i śmietankę. Górną cześć ( śmietankę ) zbieramy łyżką i odstawiamy w chłodne miejsce. Wodę wlewamy do misy blendera, wsypujemy borówki i pokrojone banany. Śmietankę ubijamy mikserem na sztywno. Dekorujemy. Jeżeli śmietanka nie chce się ubić, nie ma tragedii. Też jest pysznie :)