Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na upalne dni orzeżwiający napój
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
pokrój w mniejsze kawałki 1/4 arbuza( ja kupuje bez czarnych pestek jesli sa pestki trzeba je usunąć ) do wysokiego naczynia wyciśnij sok z 1/2 cytryny wszystko razem zblenduj na jednolity napój
przygotuj 2 duże szklanki do każdej włóż po 3 kostki lodu wlej napój i udekoruj miętą Smacznego