Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, pożywny i pachnący cynamonem koktajl. Polecam przepis.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1305
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1103
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1305
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1103
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Składniki
Rodzynki oraz płatki owsiane zalać gorącą wodą i odstawić aby zmiękły.
Jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne, pokroić na mniejsze kawałki i przełożyć do wysokiego naczynia, dodać rodzynki oraz płatki, miód. Na koniec wlać kefir i wszystko dokładnie rozdrobnić blenderem.
Koktajl przelać do szklanek i posypać cynamonem. Podawać z ciastkiem.