Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29223
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2214
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29223
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2214
Składniki
Truskawki oczyścić, usunąć szypułki, umyć. Pozostawić na sicie żeby obeschły. Do kielicha blendera wlać jogurt naturalny i dodać tyle truskawek ile się zmieści, ile chcemy zmiksować. Jogurt powinien być mocno schłodzony. Następnie dodać szczyptę kardamonu, szczyptę chili i miód do smaku. Dokładnie zmiksować. Porozlewać do szklaneczek. Udekorować listkami mięty. Koktajl truskawkowy z kardamonem i chili jest gotowy do podania. Smacznego.