Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Okres wiosenno-letni to najlepszy czas na koktajle, smoothie oraz inne owocowe lub warzywne napoje, które nie da się ukryć, że kocham. Nawet kiedy nie mam ochoty na nic innego, na bosko smakującą porcję witamin oraz skałdników mineralnych bez problemu znajdę miejsce.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4090
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11200
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6437
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5444
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13433
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5199
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4090
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11200
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6437
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5444
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13433
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5199
Składniki
1) Banana obrać, pokroić na mniejsze kawałki i wrzucić do wysokiego naczynia. 2) Dodać umyte borówki i całość wymieszać blenderem, tak aby uzyskać jedolitą konsystencję. 3) Dodać kefir i jeszcze raz dokładnie wymieszać. 4) Podawać od razu po przygotowaniu.