Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowy i sycący koktajl z kaszą jaglaną.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 1011
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 117
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4526
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 1011
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 117
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4526
Składniki
1. Do blendera wlać wodę, wsypać białka w proszku, następnie dodać pozostałe składniki i dokładnie zblendować.