Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki, słodki, doskonale orzeźwiający koktajl ze świeżego ananasa, polecam na upalne dni!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11895
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16241
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5184
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11895
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16241
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5184
Składniki
Szklanka - 250 ml Ananasa obrać, wyciąć środek, pokroić w kostkę, wrzucić do blendera. Wlać wodę, sok z cytryny, łyżkę miodu i wszystko zblenderować. Koktajl jest gotowy, można dodać rozkruszony lód. Smacznego!