Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli przekąska to tylko lekka i zdrowa! Szejk ze szpinakiem, gruszką i bananem… Uwielbiam takie połączenia! Taki koktajl polecam wszystkim!!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3678
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3794
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 361
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 665
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3678
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3794
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 361
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 665
Składniki
Gruszki należy obrać i usunąć gniazda nasienne, pokroić na mniejsze kawałki. Podobnie postąpić z bananem.
Wszystkie składniki należy umieścić w malakserze i dokładnie zblendować, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
Na koniec dodać sok z wyciśniętej cytryny.