Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny domowy kompot idealny do obiadu lub upalne letnie dni . Najlepiej smakuje schłodzony .
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1142
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113510
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1559
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1142
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113510
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1559
Składniki
Czereśnie i rabarbar myjemy, Z czereśni usuwamy ogonki a rabarbar kroimy w paski . Wrzucamy do garnka zalewamy wodą i gotujemy 15 minut .
Dodajemy cukier do smaku, a na koniec sok z cytryny. Podajemy schłodzony .