Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na rabarbar rozpoczęty, więc trzeba go maksymalnie wykorzystać. Zatem dzisiaj zapraszam na klasyczny kompot ugotowany właśnie z rabarbaru. Jest lekko kwaskowy, ale za to bardzo orzeźwiający. :)
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 1327
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 165
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 1327
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 165
Składniki
Rabarbar dokładnie umyć i obrać twarde łyki. Przełożyć do garnka, zalać wodą, wsypać cukier i gotować do miękkości. (ok.20-30 min).
Po ugotowaniu mocno ostudzić, w razie potrzeby dolać wody.
Smacznego :)