Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonaly kruszon na przyjecie w upalne dni, z miodowym melonem i cytrynowym likierem.
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 1286
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 573
Przepis dnia
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 5451
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 820
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 1286
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 573
Przepis dnia
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 5451
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 820
Składniki
Melona przeciac na pól i lyzka usunac nasiona. Za pomoca lyzki do robienia kulek wydrazyc kulki, jesli nie mamy lyzki mozna go pokroic na male kawalki. Kulki wlozyc do zamrazarki na min. 2 godz. Na chwile przed podaniem wlac do duzego naczynia wszystkie plyny, dodac zamrozone kulki melona i kostki lodu.
Na koniec dodac liscie melisy lub miety.