Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonaly kruszon na przyjecie w upalne dni, z miodowym melonem i cytrynowym likierem.
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 488
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
Odsłon: 4427
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 488
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
Odsłon: 4427
Składniki
Melona przeciac na pól i lyzka usunac nasiona. Za pomoca lyzki do robienia kulek wydrazyc kulki, jesli nie mamy lyzki mozna go pokroic na male kawalki. Kulki wlozyc do zamrazarki na min. 2 godz. Na chwile przed podaniem wlac do duzego naczynia wszystkie plyny, dodac zamrozone kulki melona i kostki lodu.
Na koniec dodac liscie melisy lub miety.