Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonaly kruszon na przyjecie w upalne dni, z miodowym melonem i cytrynowym likierem.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 758
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 758
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Melona przeciac na pól i lyzka usunac nasiona. Za pomoca lyzki do robienia kulek wydrazyc kulki, jesli nie mamy lyzki mozna go pokroic na male kawalki. Kulki wlozyc do zamrazarki na min. 2 godz. Na chwile przed podaniem wlac do duzego naczynia wszystkie plyny, dodac zamrozone kulki melona i kostki lodu.
Na koniec dodac liscie melisy lub miety.