Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, niezwykle smaczna na gorące dni lemoniada arbuzowa !
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5662
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 97
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 569
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5662
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 97
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 569
Składniki
Z arbuza usuwamy pestki do blendera wkładamy miąższ pocięty na mniejsze kawałki. Dodajemy wodę, sok cytryny, cukier bądź miód i blendujemy na najwyższych obrotach.
Chłodzimy w lodówce następnie podajemy z kostkami lodu. Możemy również udekorować lemoniadę np. mięta.