Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, niezwykle smaczna na gorące dni lemoniada arbuzowa !
Szybka i prosta sałatka z kurczakiem, słodką żurawiną i chrupiącym selerem, c...
Odsłon: 2277
To szybki i łatwy do przygotowania placek – nawet laik kulinarny sobie poradz...
Odsłon: 152
Żeby sobie trochę poprawić humor i rozgrzać w coraz chłodniejsze wieczory pol...
Odsłon: 162
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste do przygotowan...
Odsłon: 180
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 47
Szybka i prosta sałatka z kurczakiem, słodką żurawiną i chrupiącym selerem, c...
Odsłon: 2277
To szybki i łatwy do przygotowania placek – nawet laik kulinarny sobie poradz...
Odsłon: 152
Żeby sobie trochę poprawić humor i rozgrzać w coraz chłodniejsze wieczory pol...
Odsłon: 162
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste do przygotowan...
Odsłon: 180
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 47
Składniki
Z arbuza usuwamy pestki do blendera wkładamy miąższ pocięty na mniejsze kawałki. Dodajemy wodę, sok cytryny, cukier bądź miód i blendujemy na najwyższych obrotach.
Chłodzimy w lodówce następnie podajemy z kostkami lodu. Możemy również udekorować lemoniadę np. mięta.