Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla fanów arbuzów - lemoniada arbuzowa:). Dodałam do niej dużą ilość lodu, miętę i cytrynę. Świetna na gorące, letnie dni. Gasi pragnienie!
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1307
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12173
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1307
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12173
Składniki
Z arbuza usuwamy skórę i pestki. Blendujemy z miodem i wodą do powstania gładkiej masy. Cytrynę i limonkę kroimy w plastry.
Zmiksowanego arbuza z wodą i miodem przelewamy do dzbanka. Dodajemy lód, cytrynę, limonkę i miętę. Odstawiamy na kilka minut by smaki się połączyły. Przechowujemy w lodówce.