Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka woda aromatyzowana malinami, bez smaku cukru.
dzbanek
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 856
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8274
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13116
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 446
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 140
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2274
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 856
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8274
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13116
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 446
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 140
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2274
Składniki
Przygotowywałam rożne wersje, a więc, owoce można zgnieść widelcem lub nie. Najbardziej smakują mi same maliny zalane woda filtrowaną. Można dodać dla koloru gałązki mięty a jak ktoś lubi to nawet miodu. Maliny można kilkukrotnie zalać wodą. Maliniada delikatnie smakuje malinami a nie cukrem.
Smacznego :)