Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny Hinduski napój/deser. Orzeźwiający i zdrowy.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1423
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 449
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1423
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 449
Składniki
Mango należy obrać ze skórki i obkroić tak, aby zmarnować jak najmniej owocu (pokazuje to na filmie). Następnie miąższ należy zblendować z łyżką miodu i dwiema szczytpami kardamonu.
Do powstałego musu dodajemy jogurt grecki i wszystko dalej blendujemy. Jeśli wydaje się Wam, że już wszystko jest idealnie gładkie to należy blendować jeszcze przynajmniej 30 sekund.
Życzę smacznego i zapraszam do obejrzenia filmu, w którym krok po kroku pokazuję jak przygotować to danie.