Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny Hinduski napój/deser. Orzeźwiający i zdrowy.
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8575
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 862
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 926
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 122
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8575
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 862
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 926
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 122
Składniki
Mango należy obrać ze skórki i obkroić tak, aby zmarnować jak najmniej owocu (pokazuje to na filmie). Następnie miąższ należy zblendować z łyżką miodu i dwiema szczytpami kardamonu.
Do powstałego musu dodajemy jogurt grecki i wszystko dalej blendujemy. Jeśli wydaje się Wam, że już wszystko jest idealnie gładkie to należy blendować jeszcze przynajmniej 30 sekund.
Życzę smacznego i zapraszam do obejrzenia filmu, w którym krok po kroku pokazuję jak przygotować to danie.