Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny Hinduski napój/deser. Orzeźwiający i zdrowy.
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 322
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2270
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 3072
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 664
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 322
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2270
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 3072
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 664
Składniki
Mango należy obrać ze skórki i obkroić tak, aby zmarnować jak najmniej owocu (pokazuje to na filmie). Następnie miąższ należy zblendować z łyżką miodu i dwiema szczytpami kardamonu.
Do powstałego musu dodajemy jogurt grecki i wszystko dalej blendujemy. Jeśli wydaje się Wam, że już wszystko jest idealnie gładkie to należy blendować jeszcze przynajmniej 30 sekund.
Życzę smacznego i zapraszam do obejrzenia filmu, w którym krok po kroku pokazuję jak przygotować to danie.