Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny Hinduski napój/deser. Orzeźwiający i zdrowy.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 461
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16683
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 367
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 461
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16683
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 367
Składniki
Mango należy obrać ze skórki i obkroić tak, aby zmarnować jak najmniej owocu (pokazuje to na filmie). Następnie miąższ należy zblendować z łyżką miodu i dwiema szczytpami kardamonu.
Do powstałego musu dodajemy jogurt grecki i wszystko dalej blendujemy. Jeśli wydaje się Wam, że już wszystko jest idealnie gładkie to należy blendować jeszcze przynajmniej 30 sekund.
Życzę smacznego i zapraszam do obejrzenia filmu, w którym krok po kroku pokazuję jak przygotować to danie.