Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Indyjski napój na bazie jogurtu naturalnego i wody. Wspaniale orzeźwia w upalne, letnie dni. Tradycyjne lassi jest słone i przyprawione chili, jednak ostatnio dużą popularnością cieszy się słodka wersja tego napoju. Pokusiłam się właśnie o przygotowanie takiej słodkiej odmiany lassi... z mango i syropem klonowym. Polecam :)
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 202
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2508
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 199
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 223
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 202
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2508
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 199
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 223
Składniki
Mango obieramy, kroimy na kawałki. Ziarna kardamonu rozcieramy w moździerzu, wyrzucamy skorupki. Do blendera wlewamy jogurt, wrzucamy rozdrobnione mango. Całość blendujemy. Dodajemy syrop klonowy, wodę oraz utarty kardamon. Napój ponownie blendujemy, rozlewamy do szklanek.