Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodka, mrożona kawa w Halloweenowym klimacie. Robi wrażenie, a jej zrobienie jest banalnie proste.
Foremki-czaszki i spieniacz do mleka
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8493
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 335
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5157
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4911
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45189
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8493
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 335
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5157
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4911
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45189
Składniki
Kawę espresso wlewamy do foremek. Wkładamy do zamrażarki na kilka godzin lub całą noc. Do 2 szklanek wlewamy gęsty syrop lub krem czekoladowy (lub najbardziej popularny czekoladowo-orzechowy). Spieniacz do mleka zanurzamy w kremie lub syropie, podnosimy na wysokość około połowy szklanki i włączamy - w ten sposób robimy wzór na bokach szklanki. Zalewamy zimnym mlekiem i dodajemy kawowe kostki-czaszki. Podajemy od razu.