Napoje Przepis na:
mus arbuzowy

Składniki
- połowa arbuza
- porzeczka czarna
- porzeczka czerwona
- maliny
- pół cytryny
- kostki lodu
3-4 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Reklama
Reklama
Przygotowanie
-
arbuza pokroić na kawałki odrzucając pestki dodać po garści porzeczek czarnych czerwonych oraz garść malin pokrajaną połowę cytryny dodać cukier do smaku
wszystko dokładnie potraktować blenderem -
zmiksowane owoce przetrzeć przez sitko, brzegi szklanki umoczyć w soku potem w cukrze przelać sok wrzucić dużo kostek lodu i delektować się pysznym mega witaminowym sokiem:)
Komentarze do przepisu (5)

Maudie 11 lipca 2013Zgłoś do usunięcia
Oj tak...tak...pyszności:)1 Kto głosował? | Odpowiedz

irma 10 lipca 2013Zgłoś do usunięcia
Bajko ty moja...pyszności.:)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 10 lipca 2013Zgłoś do usunięcia
Fajnie tak poleniuchować sobie na łonie natury, jeszcze z takim musem w ręku i do szczęścia nic więcej nie trzeba:)) Odpowiedzi: 2 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz