Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1642
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2650
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1642
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2650
Składniki
Przyrządzanie:Z podanych składników otrzymujemy 0,7 nalewki. Brzoskwinie umyć wypestkować pokroić na połówki. wrzucić do słoja minimum 2 l. zasypując warstwami cukrem. Całość zalać wódką. Odstawić w ciemne miejsce na 3 miesiące. Nalewkę zlewamy, a owoce są dobre do deseru i nie tylko.