Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak dla mnie najlepsza z najlepszych! Cudowny smak i barwa. Wiśniowy posmak nadaje jej wyjątkowego charakteru. W mojej spiżarni zajmuje honorowe miejsce. Polecam. Warto wyprodukować od razu większą ilość, na wypadek gdyby zima okazała się zbyt długa ;)
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1301
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24848
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1301
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24848
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 84
Składniki
Liście, wodę i aronię zagotować. Gotować jeszcze przez 20 min. Odcedzić przez sito, dodać kwasek i cukier. Ostudzić i dodać spirytus. Odstawić do przegryzienia na 24 h. Smacznego!