Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak dla mnie najlepsza z najlepszych! Cudowny smak i barwa. Wiśniowy posmak nadaje jej wyjątkowego charakteru. W mojej spiżarni zajmuje honorowe miejsce. Polecam. Warto wyprodukować od razu większą ilość, na wypadek gdyby zima okazała się zbyt długa ;)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25870
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3024
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1391
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25870
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3024
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1391
Składniki
Liście, wodę i aronię zagotować. Gotować jeszcze przez 20 min. Odcedzić przez sito, dodać kwasek i cukier. Ostudzić i dodać spirytus. Odstawić do przegryzienia na 24 h. Smacznego!