Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak dla mnie najlepsza z najlepszych! Cudowny smak i barwa. Wiśniowy posmak nadaje jej wyjątkowego charakteru. W mojej spiżarni zajmuje honorowe miejsce. Polecam. Warto wyprodukować od razu większą ilość, na wypadek gdyby zima okazała się zbyt długa ;)
Liście, wodę i aronię zagotować. Gotować jeszcze przez 20 min. Odcedzić przez sito, dodać kwasek i cukier. Ostudzić i dodać spirytus. Odstawić do przegryzienia na 24 h. Smacznego!
Przepis dnia
Nalewkę zrobiłam z aronii i liści malin, które wzbogaciły smak nalewki i jej...
Odsłon: 119357
Żeberka dzisiejsze to smaczny obiad dla mojej rodziny. Przygotowanie ich to...
Odsłon: 143
Polecam ciasto jogurtowo - śmietankowe kryształkami z galaretek. Ciasto smacz...
Odsłon: 209
Obłednie smaczne, proste i tanie danie. Smakuje trochę jak ruskie pierogi :)...
Odsłon: 12319
Żeberka dzisiejsze to smaczny obiad dla mojej rodziny. Przygotowanie ich to...
Odsłon: 143
Polecam ciasto jogurtowo - śmietankowe kryształkami z galaretek. Ciasto smacz...
Odsłon: 209
Obłednie smaczne, proste i tanie danie. Smakuje trochę jak ruskie pierogi :)...
Odsłon: 12319
Składniki
Liście, wodę i aronię zagotować. Gotować jeszcze przez 20 min. Odcedzić przez sito, dodać kwasek i cukier. Ostudzić i dodać spirytus. Odstawić do przegryzienia na 24 h. Smacznego!
Przepisy Napoje
Napoje
Koktajl z bananem i z kiwi
Napoje
Kiszon bengalski
Napoje
Cytrynówka bengalska
Napoje
Nalewka z mniszka lekarskiego na spirytusie
Koktajl z bananem i z kiwi
Pyszny, lekko kwaskowaty, gesty i zdrowy, koktajl z bananem i kiwi to poezja...
Odsłon: 2888
Kiszon bengalski
Zakwas, barszcz, buraczki. Samo zdrowie. Trzy w jednym. Zero waste. Brawo ja....
Odsłon: 194