Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DOSKONAŁA NA DŁUGIE JESIENNO-ZIMOWE WIECZORY.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28386
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28386
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Składniki
LIŚCIE DOKŁADNIE UMYĆ I DOKŁADNIE ODSĄCZYĆ,WŁOŻYĆ DO RONDLA ZALAĆ WODĄ,POGOTOWAĆ 8-10 MINUT/SCHŁODZIĆ/NASTĘPNIE PRZECEDZIĆ PRZEZ SITO DODAĆ KWASEK I CUKIER,CHWILĘ POGOTOWAĆ,PO PRZESTUDZENIU DODAĆ SPIRYTUS,NO I GOTOWE .MOŻNA PIĆ NA DRUGI DZIEŃ.