Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DOSKONAŁA NA DŁUGIE JESIENNO-ZIMOWE WIECZORY.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4770
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12938
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5744
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7285
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4770
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12938
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5744
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7285
Składniki
LIŚCIE DOKŁADNIE UMYĆ I DOKŁADNIE ODSĄCZYĆ,WŁOŻYĆ DO RONDLA ZALAĆ WODĄ,POGOTOWAĆ 8-10 MINUT/SCHŁODZIĆ/NASTĘPNIE PRZECEDZIĆ PRZEZ SITO DODAĆ KWASEK I CUKIER,CHWILĘ POGOTOWAĆ,PO PRZESTUDZENIU DODAĆ SPIRYTUS,NO I GOTOWE .MOŻNA PIĆ NA DRUGI DZIEŃ.