Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DOSKONAŁA NA DŁUGIE JESIENNO-ZIMOWE WIECZORY.
Smaczny i szybki pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia. Polecam.
Odsłon: 249
Smaczny , mało znany ale wart grzechu - Tradycyjne, indiańskie SAGAMITE , czy...
Odsłon: 50
Smaczny i szybki pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia. Polecam.
Odsłon: 249
Smaczny , mało znany ale wart grzechu - Tradycyjne, indiańskie SAGAMITE , czy...
Odsłon: 50
Składniki
LIŚCIE DOKŁADNIE UMYĆ I DOKŁADNIE ODSĄCZYĆ,WŁOŻYĆ DO RONDLA ZALAĆ WODĄ,POGOTOWAĆ 8-10 MINUT/SCHŁODZIĆ/NASTĘPNIE PRZECEDZIĆ PRZEZ SITO DODAĆ KWASEK I CUKIER,CHWILĘ POGOTOWAĆ,PO PRZESTUDZENIU DODAĆ SPIRYTUS,NO I GOTOWE .MOŻNA PIĆ NA DRUGI DZIEŃ.