Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nalewka o działaniu prozdrowotnym, dobra m.in. na żołądek, bez alkoholu.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 24274
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1975
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 24274
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1975
Składniki
Młode włoskie orzechy (należy zrywać w czerwcu), tj. jeszcze zielone, posiekać drobno razem ze skórką. Zalać miodem
Wystawić w szklanym naczyniu w dobrze nasłonecznionym miejscu w mieszkaniu na okres 40 dni. Od czasu do czasu zamieszać. Po 40 dniach, odcedzić orzechy, resztę przelać i przechowywać w lodówce. Efekty działania pojawią się przy codziennym piciu niewielkiej ilości nalewki.