Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nalewka o działaniu prozdrowotnym, dobra m.in. na żołądek, bez alkoholu.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 599
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12111
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13501
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2752
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 599
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12111
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13501
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2752
Składniki
Młode włoskie orzechy (należy zrywać w czerwcu), tj. jeszcze zielone, posiekać drobno razem ze skórką. Zalać miodem
Wystawić w szklanym naczyniu w dobrze nasłonecznionym miejscu w mieszkaniu na okres 40 dni. Od czasu do czasu zamieszać. Po 40 dniach, odcedzić orzechy, resztę przelać i przechowywać w lodówce. Efekty działania pojawią się przy codziennym piciu niewielkiej ilości nalewki.