Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odchudzający napój z błonnikiem
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 87
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 87
Składniki
Chłodną, przegotowaną wodę mieszamy z miodem i sokiem z cytryny, następnie zalewamy nią błonnik. Odstawiamy na 5 minut i wypijamy. Błonnik pijemy trzy godziny przed posiłkiem lub zaraz po spożyciu posiłku. Ostudzoną, przegotowaną wodę wymieszać z miodem i sokiem z cytryny. Zalać błonnik i odstawić na 5 minut, po czym wypić. Błonnik spożywać 3 godziny przed posiłkiem, lub tuż po posiłku.