Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odchudzający napój z błonnikiem
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 344
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4449
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1872
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3670
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31773
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 344
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4449
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1872
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3670
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31773
Składniki
Chłodną, przegotowaną wodę mieszamy z miodem i sokiem z cytryny, następnie zalewamy nią błonnik. Odstawiamy na 5 minut i wypijamy. Błonnik pijemy trzy godziny przed posiłkiem lub zaraz po spożyciu posiłku. Ostudzoną, przegotowaną wodę wymieszać z miodem i sokiem z cytryny. Zalać błonnik i odstawić na 5 minut, po czym wypić. Błonnik spożywać 3 godziny przed posiłkiem, lub tuż po posiłku.