Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odchudzający napój z błonnikiem
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1007
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4416
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 449
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2717
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38728
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1007
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4416
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 449
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2717
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38728
Składniki
Chłodną, przegotowaną wodę mieszamy z miodem i sokiem z cytryny, następnie zalewamy nią błonnik. Odstawiamy na 5 minut i wypijamy. Błonnik pijemy trzy godziny przed posiłkiem lub zaraz po spożyciu posiłku. Ostudzoną, przegotowaną wodę wymieszać z miodem i sokiem z cytryny. Zalać błonnik i odstawić na 5 minut, po czym wypić. Błonnik spożywać 3 godziny przed posiłkiem, lub tuż po posiłku.