Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, zdrowa i orzeźwiająca woda smakowa, bez żadnych ulepszaczy i "podkręcaczy" smaku:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34051
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1182
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113530
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34051
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1182
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113530
Składniki
Gałązki mięty lekko roztarłam w dłoniach, limonkę i cytrynę pokroiłam na drobniejsze kawałki. Wszystko razem wrzuciłam do butelki, zalałam zimną wodą i przemieszałam. Wodę można dodatkowo osłodzić, np. miodem, syropem klonowym czy stewią- ja osobiście nie przepadam za słodkimi napojami, więc było to dla mnie zbyteczne. Uwaga! Woda im dłużej postoi tym bardziej nabiera kwaskowatego smaku:) Po wypiciu całej butelki dolałam po prostu kolejną porcję wody- nadal była pyszna:)