Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, zdrowa i orzeźwiająca woda smakowa, bez żadnych ulepszaczy i "podkręcaczy" smaku:)
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29238
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2215
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29238
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2215
Składniki
Gałązki mięty lekko roztarłam w dłoniach, limonkę i cytrynę pokroiłam na drobniejsze kawałki. Wszystko razem wrzuciłam do butelki, zalałam zimną wodą i przemieszałam. Wodę można dodatkowo osłodzić, np. miodem, syropem klonowym czy stewią- ja osobiście nie przepadam za słodkimi napojami, więc było to dla mnie zbyteczne. Uwaga! Woda im dłużej postoi tym bardziej nabiera kwaskowatego smaku:) Po wypiciu całej butelki dolałam po prostu kolejną porcję wody- nadal była pyszna:)