Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krzepiący napój dla dorosłych na upalne dni.
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 67
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 215
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 67
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 215
Składniki
Wykonanie: Arbuza z pomarańczą obrać, pokroić i lekko rozgnieść widelcem. Wymieszać z lodem, wlać wódkę i rum, sok z cytryny i cukier do smaku. Wymieszać składniki, napełnić szklanki i udekorować świeżą miętą.