Do góry

Napoje Przepis na:

Pijany arbuz

Pijany arbuz

Autor:

Przepisów i artykułów: 2504 Ocena: 17839

Dodano:

Odsłon: 7379

Krzepiący napój dla dorosłych na upalne dni.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pijany arbuz

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Arbuza z pomarańczą obrać, pokroić i lekko rozgnieść widelcem. Wymieszać z lodem, wlać wódkę i rum, sok z cytryny i cukier do smaku. Wymieszać składniki, napełnić szklanki i udekorować świeżą miętą.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń