Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krzepiący napój dla dorosłych na upalne dni.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8698
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 611
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8698
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 611
Składniki
Wykonanie: Arbuza z pomarańczą obrać, pokroić i lekko rozgnieść widelcem. Wymieszać z lodem, wlać wódkę i rum, sok z cytryny i cukier do smaku. Wymieszać składniki, napełnić szklanki i udekorować świeżą miętą.