Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 265
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1014
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1768
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25277
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 265
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1014
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1768
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25277
Składniki
Drożdże wymieszać z mąką, dodać wodę sól, cukier, i zarobić ciasto. Odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia n ok 30 minut. Po wyrośnięciu podzielić na 8-10 mniejszych kawałków i uformować z nich małe krążki.
Uformowane krążki posmarować pastą pomidorową i poukładać dowolne dodatki.
Posypać serem i zapiekać przez ok 15-20 minut w temperaturze 210 stopni.