Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12266
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1456
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 83
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12266
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1456
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 83
Składniki
Cukier, cukier waniliowy i goździki wsypać do garnka, następnie wlać piwo i podgrzewać tak długo aż cukier się rozpuści i wywar będzie gorący. (nie doprowadzając do zagotowania)
Następnie wystudzić i wlać spirytus, wymieszać po czym rozlać do butelek.
Najlepiej smakuje po 3-4 dniach.
SMACZNEGO!!!