Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 87
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18675
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7151
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30794
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 87
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18675
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7151
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30794
Składniki
Cukier, cukier waniliowy i goździki wsypać do garnka, następnie wlać piwo i podgrzewać tak długo aż cukier się rozpuści i wywar będzie gorący. (nie doprowadzając do zagotowania)
Następnie wystudzić i wlać spirytus, wymieszać po czym rozlać do butelek.
Najlepiej smakuje po 3-4 dniach.
SMACZNEGO!!!