Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zasadzie miała powstać lemoniada, jednak jak to my, chcieliśmy coś gęstszego. Tak właśnie powstał pomysł na zblendowanie łodyg. Wyszedł bardzo treściwy, słodki napój. Schłodzony smakuje wybornie.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8646
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8646
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Składniki
Łodygi oczyszczamy z włókien, kroimy na mniejsze kawałki. Przekładamy je do garnka, zalewamy wodą i wsypujemy cukier. Gotujemy 15 min od zawrzenia wody. Studzimy i miksujemy na gładko. Przed podaniem schładzamy w lodówce.