Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zasadzie miała powstać lemoniada, jednak jak to my, chcieliśmy coś gęstszego. Tak właśnie powstał pomysł na zblendowanie łodyg. Wyszedł bardzo treściwy, słodki napój. Schłodzony smakuje wybornie.
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10401
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 2889
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 956
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7875
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 218
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 191
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10401
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 2889
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 956
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7875
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 218
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 191
Składniki
Łodygi oczyszczamy z włókien, kroimy na mniejsze kawałki. Przekładamy je do garnka, zalewamy wodą i wsypujemy cukier. Gotujemy 15 min od zawrzenia wody. Studzimy i miksujemy na gładko. Przed podaniem schładzamy w lodówce.