Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przygotuj: 1-3 miski, blender, kostki lodu, 1-3 soki w różnych smakach kostki lodu blendujesz do kruszonego lodu wsypujesz po ok. tyle samo do każdej z misek wlewasz sok do pokruszonego lodu i przesypujesz masę do blendera i miksujesz ok. 10-30 sekund
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 192
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2341
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 158
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 206
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 192
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2341
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 158
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 206
Składniki
przygotuj 1-3 miski, mikser, 1-3 soki np malinowy, ananasowy, kokosowy, kostki lodu 1. Zmiksuj kostki lodu 2. Przesyp po około tyle samo do każdej z misek, i wlej do każdego po troche soku 1 na miske 3. przesyp masę do miksera i miksuj do 30 sekund 4. przesyp masę do szklanki/kubka i dodaj słomkę oraz dodatki dekoracujne