Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jarmuz jeszcze nigdy nie smakowal tak dobrze :)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 99
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 56
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 147
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 99
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 56
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 147
Składniki
Wszystkie owoce myjem,jarmurz wrzucamy na durslak i pluczemy.Wszystko wrzucamy do blendera i mixujemy.Koktajl mozna przechowywac w loduwce do paru godzin. Idealny jako drugie sniadanie lub podwieczorek. Smacznego :)