Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jarmuz jeszcze nigdy nie smakowal tak dobrze :)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 728
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12526
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 728
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12526
Składniki
Wszystkie owoce myjem,jarmurz wrzucamy na durslak i pluczemy.Wszystko wrzucamy do blendera i mixujemy.Koktajl mozna przechowywac w loduwce do paru godzin. Idealny jako drugie sniadanie lub podwieczorek. Smacznego :)