Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jarmuz jeszcze nigdy nie smakowal tak dobrze :)
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5300
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8592
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17436
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 578
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5300
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8592
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17436
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 578
Składniki
Wszystkie owoce myjem,jarmurz wrzucamy na durslak i pluczemy.Wszystko wrzucamy do blendera i mixujemy.Koktajl mozna przechowywac w loduwce do paru godzin. Idealny jako drugie sniadanie lub podwieczorek. Smacznego :)