Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jarmuz jeszcze nigdy nie smakowal tak dobrze :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8679
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 606
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8679
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 606
Składniki
Wszystkie owoce myjem,jarmurz wrzucamy na durslak i pluczemy.Wszystko wrzucamy do blendera i mixujemy.Koktajl mozna przechowywac w loduwce do paru godzin. Idealny jako drugie sniadanie lub podwieczorek. Smacznego :)