Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sok wyciskany z sokowirówki na bazie jabłek i marchewek.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8070
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 379
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8070
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 379
Składniki
Obierz marchewki i jabłka. Oczyść jabłka z ogryzków. Dokładnie umyj.
Pokrój na małe kawałki aby łatwiej się rozdrabniały w sokowirówce.
Zetrzyj wszystko na sok i wymieszaj sok żeby wymieszały się smaki jabłka i marchewki.