Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W upały piję dużo wody, w tym roku wzbogaciłam ją syropem z mięty.Świetnie smakuje na zimno i ciepło.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 77
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 57
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 77
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 57
Składniki
Wodę,cukier i kwasek wkładam do garnka i gotuję.Gdy cukier się rozpuści dodaję mięte i gotuję jeszcze ok.10 min.Odstawiam do przestudzenia i przecedzam w słoiki.Taki syrop mieszam z wodą i w upalne dni wkładam do lodówki.Świetnie smakuje na zimno.