Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W upały piję dużo wody, w tym roku wzbogaciłam ją syropem z mięty.Świetnie smakuje na zimno i ciepło.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8460
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2962
Polecam.
Odsłon: 1711
Polecam.
Odsłon: 495
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8460
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2962
Polecam.
Odsłon: 1711
Polecam.
Odsłon: 495
Składniki
Wodę,cukier i kwasek wkładam do garnka i gotuję.Gdy cukier się rozpuści dodaję mięte i gotuję jeszcze ok.10 min.Odstawiam do przestudzenia i przecedzam w słoiki.Taki syrop mieszam z wodą i w upalne dni wkładam do lodówki.Świetnie smakuje na zimno.