Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 99
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 142
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4202
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8675
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 99
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 142
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4202
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8675
Składniki
1. Umytą i zgniecioną żurawinę zalać 1l czerwonego wina. Zakryć folią i odstawić do lodówki na 48h. 2. Po tym czasie żurawinę odcedzić i przelać do butelki. Przechowywać w lodówce.