Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1104
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2878
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 972
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1736
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14713
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1104
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2878
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 972
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1736
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14713
Składniki
1. Umytą i zgniecioną żurawinę zalać 1l czerwonego wina. Zakryć folią i odstawić do lodówki na 48h. 2. Po tym czasie żurawinę odcedzić i przelać do butelki. Przechowywać w lodówce.