Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dziś wytrawny sok warzywny o zaskakującym smaku, który schłodzony genialnie gasi pragnienie w upały takie jak dzisiaj. A z dodatkiem soli, pieprzu czy nawet sosu tabasco smakuje wręcz wyśmienicie, serdecznie polecam :-)
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19740
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2871
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3952
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 643
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19740
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2871
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3952
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 643
Składniki
Umyte marchewki, jabłka i pomarańcze oraz buraka obieram, pozostałe warzywa myję, paprykę pozbawiam gniazda nasiennego,
Kroję wszystko na kawałki i przekładam do miski.
Następnie przepuszczam wszystko przez wyciskarkę.
Otrzymujemy pyszny i zdrowy sok o przepięknej, głębokiej czerwonej barwie.
Taki sok z wyciskarki zawsze przecedzam przez sito.
W upały najlepszy jest schłodzony, a jeszcze lepiej smakuje lekko przyprawiony np. solą, pieprzem, ziołami czy też z sosem tabasco. Smacznego :-)