Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dziś wytrawny sok warzywny o zaskakującym smaku, który schłodzony genialnie gasi pragnienie w upały takie jak dzisiaj. A z dodatkiem soli, pieprzu czy nawet sosu tabasco smakuje wręcz wyśmienicie, serdecznie polecam :-)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 190
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 214
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1309
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 516
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 190
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 214
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1309
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 516
Składniki
Umyte marchewki, jabłka i pomarańcze oraz buraka obieram, pozostałe warzywa myję, paprykę pozbawiam gniazda nasiennego,
Kroję wszystko na kawałki i przekładam do miski.
Następnie przepuszczam wszystko przez wyciskarkę.
Otrzymujemy pyszny i zdrowy sok o przepięknej, głębokiej czerwonej barwie.
Taki sok z wyciskarki zawsze przecedzam przez sito.
W upały najlepszy jest schłodzony, a jeszcze lepiej smakuje lekko przyprawiony np. solą, pieprzem, ziołami czy też z sosem tabasco. Smacznego :-)