Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dziś wytrawny sok warzywny o zaskakującym smaku, który schłodzony genialnie gasi pragnienie w upały takie jak dzisiaj. A z dodatkiem soli, pieprzu czy nawet sosu tabasco smakuje wręcz wyśmienicie, serdecznie polecam :-)
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 25
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 32
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 347
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 25
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 32
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 347
Składniki
Umyte marchewki, jabłka i pomarańcze oraz buraka obieram, pozostałe warzywa myję, paprykę pozbawiam gniazda nasiennego,
Kroję wszystko na kawałki i przekładam do miski.
Następnie przepuszczam wszystko przez wyciskarkę.
Otrzymujemy pyszny i zdrowy sok o przepięknej, głębokiej czerwonej barwie.
Taki sok z wyciskarki zawsze przecedzam przez sito.
W upały najlepszy jest schłodzony, a jeszcze lepiej smakuje lekko przyprawiony np. solą, pieprzem, ziołami czy też z sosem tabasco. Smacznego :-)