Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nalewka wzmacnia organizm
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2533
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1909
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1663
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1597
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2533
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1909
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1663
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1597
Składniki
Wykonanie: Dojrzałą dynię obrać ze skórki, wykroić pestki, pokroić w kostkę, przełożyć do słoja i zalać wódką. Odstawić w chłodne miejsce na około 2-3 tygodnie. Po tym czasie ugotować syrop z wody i cukru i dodać do odcedzonego alkoholu. Wymieszać i odstawić na 24 godziny, po czym przefiltrować i przechowywać w chłodnym miejscu przez około 6 miesięcy.