Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nalewka wzmacnia organizm
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 307
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4376
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1855
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3616
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30668
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 307
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4376
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1855
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3616
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30668
Składniki
Wykonanie: Dojrzałą dynię obrać ze skórki, wykroić pestki, pokroić w kostkę, przełożyć do słoja i zalać wódką. Odstawić w chłodne miejsce na około 2-3 tygodnie. Po tym czasie ugotować syrop z wody i cukru i dodać do odcedzonego alkoholu. Wymieszać i odstawić na 24 godziny, po czym przefiltrować i przechowywać w chłodnym miejscu przez około 6 miesięcy.