Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, przyjemnie kwaskowe, pełne witamin smoothie. Dość sycące, więc z powodzeniem może stać się lekkim śniadaniem.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 817
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 150
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 817
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 150
Składniki
Liście szpinaku opłukać, osączyć na sicie. Banany obrać, podzielić na kawałki, wrzucić do blendera i zalać sokiem pomarańczowym. Dodać liście szpinaku, cukier puder. Całość zblendować na jednolitą, płynną masę. Gotowy koktajl rozlać do szklanek, podawać.
Smacznego.