Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl przygotowałam dla córki i synowej, aby spożyli przed maratonem tańca zumby który trwał do późnych godzin wieczornych. Koktajl pożywny i pełen witamin. Polecam.
blender, nóż, większe naczynie,
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 102
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 45
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 68
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 102
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 45
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 68
Składniki
Banany obieramy ze skóry i kroimy na mniejsze kawałki. Awokado kroimy na połówki, przekręcamy i usuwajmy pestkę. Zieleninę myjemy i osuszamy. Szpinak , natkę, banan i miąższ awokado wkładamy do większego naczynia. Dodajemy sok z cytryny i pomarańczy, część wody oraz miód płynny i miksujemy na gładko. Jeżeli koktajl jest za gęsty dodajemy więcej wody, ponownie miksujemy. Koktajl schładzamy w lodówce. Po schłodzeniu przelewamy do wyższych szklanek , dekorujemy plasterkami cytryny oraz natką pietruszki.
Przygotowanie owoców.
Zmiksować blenderem , na koniec dodać miód.