Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl przygotowałam dla córki i synowej, aby spożyli przed maratonem tańca zumby który trwał do późnych godzin wieczornych. Koktajl pożywny i pełen witamin. Polecam.
blender, nóż, większe naczynie,
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 239
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1052
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 239
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1052
Składniki
Banany obieramy ze skóry i kroimy na mniejsze kawałki. Awokado kroimy na połówki, przekręcamy i usuwajmy pestkę. Zieleninę myjemy i osuszamy. Szpinak , natkę, banan i miąższ awokado wkładamy do większego naczynia. Dodajemy sok z cytryny i pomarańczy, część wody oraz miód płynny i miksujemy na gładko. Jeżeli koktajl jest za gęsty dodajemy więcej wody, ponownie miksujemy. Koktajl schładzamy w lodówce. Po schłodzeniu przelewamy do wyższych szklanek , dekorujemy plasterkami cytryny oraz natką pietruszki.
Przygotowanie owoców.
Zmiksować blenderem , na koniec dodać miód.