Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mieszaj i pij na zdrowie. Gęsty koktajl z jarmużu, banana, jabłka, migdałów i mleka.
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 49
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 142
Świąteczne smakołyki!
Odsłon: 203
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 400
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 49
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 142
Świąteczne smakołyki!
Odsłon: 203
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 400
Składniki
Jarmuż opłucz, usuń twarde nerwy z liści i wrzuć do pojemnika blendera. Dodaj obrane, pokrojone jabłko i banan. Wrzuć płatki migdałowe, dolej trochę mleka i zmiksuj. Pod koniec dolej resztę mleka i podawaj.