Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mieszaj i pij na zdrowie. Gęsty koktajl z jarmużu, banana, jabłka, migdałów i mleka.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21623
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 145
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 322
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 440
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21623
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 145
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 322
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 440
Składniki
Jarmuż opłucz, usuń twarde nerwy z liści i wrzuć do pojemnika blendera. Dodaj obrane, pokrojone jabłko i banan. Wrzuć płatki migdałowe, dolej trochę mleka i zmiksuj. Pod koniec dolej resztę mleka i podawaj.