Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mieszaj i pij na zdrowie. Gęsty koktajl z jarmużu, banana, jabłka, migdałów i mleka.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 284
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1196
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1246
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13388
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 284
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1196
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1246
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13388
Składniki
Jarmuż opłucz, usuń twarde nerwy z liści i wrzuć do pojemnika blendera. Dodaj obrane, pokrojone jabłko i banan. Wrzuć płatki migdałowe, dolej trochę mleka i zmiksuj. Pod koniec dolej resztę mleka i podawaj.