Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne połączenie białej czekolady i aromatycznych przypraw! Gorący napój doskonały na chłodne zimowe wieczór!
Steki z kalafiora to nic innego, jak upieczony kalafior w formie plastrów wyc...
Odsłon: 26705
Jeśli sądziliście, że znacie już wszystkie sposoby na podanie białej kiełbasy...
Odsłon: 248
Tajemnicą soczystej łopatki jest warstwa tłuszczyku z zewnątrz. Można tak prz...
Odsłon: 41
Steki z kalafiora to nic innego, jak upieczony kalafior w formie plastrów wyc...
Odsłon: 26705
Jeśli sądziliście, że znacie już wszystkie sposoby na podanie białej kiełbasy...
Odsłon: 248
Tajemnicą soczystej łopatki jest warstwa tłuszczyku z zewnątrz. Można tak prz...
Odsłon: 41
Składniki
Do garnka wlewamy mleko, następnie dodajemy laskę cynamonu, goździki, gałkę muszkatołową, imbir oraz kurkumę. Całość zagotowujemy i odstawiamy na pięć minut.
Po upływie wyznaczonego czasu łyżką cedzakową wyciągamy goździki i laskę cynamonu.
W ciepłym mleku rozpuszczamy czekoladę. Gotowy napój podajemy od razu po przygotowaniu. Na zdrowie.