Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, smaczna i świetnie prezentująca się przystawka.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22273
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 124
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 138
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22273
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 124
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 138
Składniki
Pomidory umyć. Bagietkę pokroić i posmarować masłem. Położyć na nie pokrojoną w plasterki mozzarellę a na wierzch plastry pomidora. Doprawić solą i świeżą zmielonym pieprzem.
Bagietki zapiekać w rozgrzanym piekarniku do 120 stopni przez ok.10 min.
Gotowe bagietki posypać porwanymi rękami świeżymi ziołami (oregano i bazylia). Podawać na ciepło.
Smacznego :)