Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 361
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11153
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3888
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1341
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 361
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11153
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3888
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1341
Składniki
Mleko, sól, cukier, masło i mąkę razem wymieszać. Na końcu wsypać drożdże i wymieszać. Powstałe ciasto przełożyć do foremki i odstawić w ciepłe miejsce, aby podwoiło swoją objętość.
Jeżeli ciasto nam już urosło, to wstawiamy je do zimnego piekarnika i nastawiamy temp. 180st. C. Pieczemy ok. 45 min - do suchego patyczka. Smacznego.