Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smaczny obiad.
Dzisiaj zapraszam na deser, który zadowoli wszystkich fanów kawy. Tym razem p...
Odsłon: 24479
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20245
Dzisiaj zapraszam na deser, który zadowoli wszystkich fanów kawy. Tym razem p...
Odsłon: 24479
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20245
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w mundurkach, ostudzić, obrać ze skórki i zmielić. Następnie połączyć z mięsem, jajkami, musztardą, posiekaną cebulą, posiekaną natką pietruszki i przyprawami. Całość dokładnie wymieszać, przenieść do przygotowanej foremki i uformować bochenek. Piec w temperaturze 200 stopni około 50 minut, podlewając podczas pieczenia wodą. Po upieczeniu pokroić w plastry i podawać do obiadu z dowolną surówka.