Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smaczny obiad.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326979
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12176
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17204
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326979
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12176
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17204
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w mundurkach, ostudzić, obrać ze skórki i zmielić. Następnie połączyć z mięsem, jajkami, musztardą, posiekaną cebulą, posiekaną natką pietruszki i przyprawami. Całość dokładnie wymieszać, przenieść do przygotowanej foremki i uformować bochenek. Piec w temperaturze 200 stopni około 50 minut, podlewając podczas pieczenia wodą. Po upieczeniu pokroić w plastry i podawać do obiadu z dowolną surówka.