Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne bułeczki orkiszowe z mąką pszenną i orkiszową. Nadziane brzoskwiniami z puszki. Polecam przepis.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 827
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 663
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5651
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 583
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4810
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1026
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 827
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 663
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5651
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 583
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4810
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1026
Składniki
Mąki mieszamy ze sobą, dodajemy również suche drożdże. Do wymieszanych składników dodajemy pozostałe składniki i zagniatamy ciasto do momentu aż będzie elastyczne. Odstawiamy na 1,5 godziny w ciepłe miejsce. Ciasto dzielimy na równe części. Połówki brzoskwiń dzielimy na pół. Kawałki ciasta spłaszczamy układamy kawałek brzoskwini i formujemy kuleczki. Kuleczki obtaczamy w cukrze. Na blaszkę piekarnikową wykładamy papier do pieczenia. Układamy bułeczki. Pieczemy 20-25 minut w 180 stopniach. Smacznego ;)