Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to smaczna i szybka potrawa, a dziś właśnie została przyrządzona na niedzielne śniadanie ;-)
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 158
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 124
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16136
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 76
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 188
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 700
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 158
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 124
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16136
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 76
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 188
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 700
Składniki
Bułki przekroić, wydrążyć i rozdrob­nić miąższ. Obraną cebulę pokroić w kostkę. Mielone mięso usmażyć na dużym ogniu, dodać miąższ z bułki i cebu­lę i krótko podsmażyć, mięso zdjąć z ognia i doprawić do smaku ketchupem, sosem sojowym, solą i pieprzem.
Bułki lekko opiec, do środka włożyć 1/4 plasterka sera i usmażone mięso z dodatkami. Następnie bułki przy­kryć plastrem sera. Bułki zapiekać na górnym poziomie piekarnika lub grilla do momentu roztopienia się sera.