Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to smaczna i szybka potrawa, a dziś właśnie została przyrządzona na niedzielne śniadanie ;-)
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1770
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2264
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 63
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 143
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1395
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1770
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2264
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 63
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 143
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1395
Składniki
Bułki przekroić, wydrążyć i rozdrob­nić miąższ. Obraną cebulę pokroić w kostkę. Mielone mięso usmażyć na dużym ogniu, dodać miąższ z bułki i cebu­lę i krótko podsmażyć, mięso zdjąć z ognia i doprawić do smaku ketchupem, sosem sojowym, solą i pieprzem.
Bułki lekko opiec, do środka włożyć 1/4 plasterka sera i usmażone mięso z dodatkami. Następnie bułki przy­kryć plastrem sera. Bułki zapiekać na górnym poziomie piekarnika lub grilla do momentu roztopienia się sera.