Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to smaczna i szybka potrawa, a dziś właśnie została przyrządzona na niedzielne śniadanie ;-)
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7008
Polecam.
Odsłon: 144
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5358
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2552
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7008
Polecam.
Odsłon: 144
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5358
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2552
Składniki
Bułki przekroić, wydrążyć i rozdrob­nić miąższ. Obraną cebulę pokroić w kostkę. Mielone mięso usmażyć na dużym ogniu, dodać miąższ z bułki i cebu­lę i krótko podsmażyć, mięso zdjąć z ognia i doprawić do smaku ketchupem, sosem sojowym, solą i pieprzem.
Bułki lekko opiec, do środka włożyć 1/4 plasterka sera i usmażone mięso z dodatkami. Następnie bułki przy­kryć plastrem sera. Bułki zapiekać na górnym poziomie piekarnika lub grilla do momentu roztopienia się sera.