Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla wielbicieli ciężkich, lepkich ciast. Wariacja na temat chleba bananowego.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 812
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8877
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1309
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10504
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4739
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 812
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8877
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1309
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10504
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4739
Składniki
Margarynę rozpuścić, dodać pokrojone na kawałki banany i rozgnieść, np. tłuczkiem do ziemniaków.
Dodać starte na dużych oczkach jabłko i pozostałe składniki. Całość wymieszać.
Ciasto przełożyć do formy keksówki o długości około 24 cm. Piec w temperaturze 180 stopni Celsjusza przez około 45 minut.