Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na przepis natknąłem się u Miś w kuchni, czyli gotujemy z Marcinem. Co mnie pchnęło do przetestowania przepisu?!? Po prostu byłem ciekawy, jak chleb bez mąki może smakować? I wiecie co? Nie żałuję! Jest pyszny i syty. Tak bardzo syty, że w zasadzie nie trzeba do tego żadnych dodatków. Do pracy pokusiłem się zrobić Pastę jajeczną...to był istny obłęd! Uczta dla kubków smakowych. Gorąco polecam Arek
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2179
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 145
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 253
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2179
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 145
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 253
Składniki
Wszystkie składniki przekładamy do dużej miski. Dokładnie ze sobą łączymy. Z powstałej masy formujemy bochenek, który układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy 40 minut w temperaturze 180°C z termoobiegiem (góra dół), następnie 20 min. bez termoobiegu. Wyjmujemy na kratkę i studzimy.