Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na przepis natknąłem się u Miś w kuchni, czyli gotujemy z Marcinem. Co mnie pchnęło do przetestowania przepisu?!? Po prostu byłem ciekawy, jak chleb bez mąki może smakować? I wiecie co? Nie żałuję! Jest pyszny i syty. Tak bardzo syty, że w zasadzie nie trzeba do tego żadnych dodatków. Do pracy pokusiłem się zrobić Pastę jajeczną...to był istny obłęd! Uczta dla kubków smakowych. Gorąco polecam Arek
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1773
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 351
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21860
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1773
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 351
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21860
Składniki
Wszystkie składniki przekładamy do dużej miski. Dokładnie ze sobą łączymy. Z powstałej masy formujemy bochenek, który układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy 40 minut w temperaturze 180°C z termoobiegiem (góra dół), następnie 20 min. bez termoobiegu. Wyjmujemy na kratkę i studzimy.