Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na przepis natknąłem się u Miś w kuchni, czyli gotujemy z Marcinem. Co mnie pchnęło do przetestowania przepisu?!? Po prostu byłem ciekawy, jak chleb bez mąki może smakować? I wiecie co? Nie żałuję! Jest pyszny i syty. Tak bardzo syty, że w zasadzie nie trzeba do tego żadnych dodatków. Do pracy pokusiłem się zrobić Pastę jajeczną...to był istny obłęd! Uczta dla kubków smakowych. Gorąco polecam Arek
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3791
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34210
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113648
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3791
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34210
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113648
Składniki
Wszystkie składniki przekładamy do dużej miski. Dokładnie ze sobą łączymy. Z powstałej masy formujemy bochenek, który układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy 40 minut w temperaturze 180°C z termoobiegiem (góra dół), następnie 20 min. bez termoobiegu. Wyjmujemy na kratkę i studzimy.