Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 86
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 191
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 86
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 191
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w kostkę i zeszklić na maśle. Do miski wsypać wszystkie składniki (z wyjątkiem cebuli) stopniowo dodawać wodę i wyrabiać mikserem, pod koniec wyrabiania dodać cebulę, wymieszać. Ciasto odstawić do wyrośnięcia. Wyrośnięte ciasto przełożyć do 2 keksówek wyłożonych papierem pergaminowym. Wyrównać, posypać sezamem i odstawić do wyrośnięcia. Piec w 180 stopniach przez godzinę. Smacznego