Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8503
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 341
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5168
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4915
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45233
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8503
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 341
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5168
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4915
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45233
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w kostkę i zeszklić na maśle. Do miski wsypać wszystkie składniki (z wyjątkiem cebuli) stopniowo dodawać wodę i wyrabiać mikserem, pod koniec wyrabiania dodać cebulę, wymieszać. Ciasto odstawić do wyrośnięcia. Wyrośnięte ciasto przełożyć do 2 keksówek wyłożonych papierem pergaminowym. Wyrównać, posypać sezamem i odstawić do wyrośnięcia. Piec w 180 stopniach przez godzinę. Smacznego