Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2610
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 738
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2610
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 738
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w kostkę i zeszklić na maśle. Do miski wsypać wszystkie składniki (z wyjątkiem cebuli) stopniowo dodawać wodę i wyrabiać mikserem, pod koniec wyrabiania dodać cebulę, wymieszać. Ciasto odstawić do wyrośnięcia. Wyrośnięte ciasto przełożyć do 2 keksówek wyłożonych papierem pergaminowym. Wyrównać, posypać sezamem i odstawić do wyrośnięcia. Piec w 180 stopniach przez godzinę. Smacznego