Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 23938
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1064
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4383
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1167
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1314
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 4351
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 23938
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1064
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4383
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1167
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1314
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 4351
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w kostkę i zeszklić na maśle. Do miski wsypać wszystkie składniki (z wyjątkiem cebuli) stopniowo dodawać wodę i wyrabiać mikserem, pod koniec wyrabiania dodać cebulę, wymieszać. Ciasto odstawić do wyrośnięcia. Wyrośnięte ciasto przełożyć do 2 keksówek wyłożonych papierem pergaminowym. Wyrównać, posypać sezamem i odstawić do wyrośnięcia. Piec w 180 stopniach przez godzinę. Smacznego