Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dla was kolejny wymyślony prze ze mnie przepis na chleb z dodatkiem coli zapraszam po przepis może zechcecie skorzystać
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11969
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16504
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5313
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11969
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16504
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5313
Składniki
Do miski dodać wszystkie składniki i wymieszać do ich połączenia, odstawić w ciepłe miejsce pod ściereczką aby ciasto podrosło
Po wyrośnięciu znowu zamieszać a następnie przełożyć do blaszki 35/12 i pozostawić do kolejnego podrośnięcia
Wyrośnięte ciasto wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 200 stopni i piec 50 - 55 minut. Upieczony wyjąć z piekarnika i studzić razem z papierem na kratce
Swojski chlebuś można podawać z masłem oraz dowolną wędliną czy warzywem