Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dla was kolejny wymyślony prze ze mnie przepis na chleb z dodatkiem coli zapraszam po przepis może zechcecie skorzystać
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 48
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 88
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11988
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 208
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 48
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 88
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11988
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 208
Składniki
Do miski dodać wszystkie składniki i wymieszać do ich połączenia, odstawić w ciepłe miejsce pod ściereczką aby ciasto podrosło
Po wyrośnięciu znowu zamieszać a następnie przełożyć do blaszki 35/12 i pozostawić do kolejnego podrośnięcia
Wyrośnięte ciasto wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 200 stopni i piec 50 - 55 minut. Upieczony wyjąć z piekarnika i studzić razem z papierem na kratce
Swojski chlebuś można podawać z masłem oraz dowolną wędliną czy warzywem