Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dla was kolejny wymyślony prze ze mnie przepis na chleb z dodatkiem coli zapraszam po przepis może zechcecie skorzystać
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5622
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27383
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5622
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27383
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Składniki
Do miski dodać wszystkie składniki i wymieszać do ich połączenia, odstawić w ciepłe miejsce pod ściereczką aby ciasto podrosło
Po wyrośnięciu znowu zamieszać a następnie przełożyć do blaszki 35/12 i pozostawić do kolejnego podrośnięcia
Wyrośnięte ciasto wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 200 stopni i piec 50 - 55 minut. Upieczony wyjąć z piekarnika i studzić razem z papierem na kratce
Swojski chlebuś można podawać z masłem oraz dowolną wędliną czy warzywem