Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten otrębowy chlebek jest niezwykle smaczny i prosty w przygotowaniu. Przepis został stworzony dla osób stosujących Dietę Dukana, która opiera się na spożywaniu małej ilości węglowodanów, za to zwiększeniu podaży na białko.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1417
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5928
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8872
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18716
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1417
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5928
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8872
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18716
Składniki
W dużej misce umieść wszystkie składnik i dokładnie wymieszaj za pomocą miksera. Gdy składniki się połączą, przełóż do wysmarowanej masłem keksówki.
Piecz w 190 stopniach C przez około 15 minut, następnie zmniejsz temperaturę do 170 stopni i piecz przez kolejne 20 minut.