Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten otrębowy chlebek jest niezwykle smaczny i prosty w przygotowaniu. Przepis został stworzony dla osób stosujących Dietę Dukana, która opiera się na spożywaniu małej ilości węglowodanów, za to zwiększeniu podaży na białko.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31252
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31252
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Składniki
W dużej misce umieść wszystkie składnik i dokładnie wymieszaj za pomocą miksera. Gdy składniki się połączą, przełóż do wysmarowanej masłem keksówki.
Piecz w 190 stopniach C przez około 15 minut, następnie zmniejsz temperaturę do 170 stopni i piecz przez kolejne 20 minut.